Mindig is csodálattal tekintettél a kozmetikai márkák arcaira, azon merengtél milyen lenne, ha magadat látnád viszont, csupán még nem fedeztek fel? 

Büszke vagy a természetes szépségedre, ami belőled sugárzik? Akkor itt a remek lehetőség, mert pont Téged keresünk! Te leszel a kampányunk arca, egy profi fotózáson vehetsz részt és különleges Rijeu Cosmetics ajándékcsomaggal és felejthetetlen emlékekkel is gazdagodhatsz!

Téged keresünk, ha:

  • Meg tudod oldani, hogy részt vegyél egy egész napos fotózáson Budapesten.

Hogy mi a teendőd, ahhoz, hogy Te lehess az új arcunk?
Készíts magadról egy portrét és egy egész alakos fotót, amin farmer és fehér trikó van rajtad, küldd el nekünk október 31-éig Instagramon üzenetként vagy az info@rijeucosmetics.hu e-mail címre! Az üzenetben kérjük,hogy írd meg teljes neved, e-mail címedet és telefonszámodat.


Itt a remek lehetőség, ne szalaszd el!* Nevezni csak olyan fényképekkel lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője vagy jogtulajdonosa a pályázó, és nem sértik harmadik személyek személyiséghez fűződő jogait (amennyiben ez nem felel meg a valóságnak, a fotókkal kapcsolatos igények és következmények a pályázót terhelik).
A kép nem lehet obszcén, politikai vagy rasszista indíttatású, pornográf, közbotrányt okozó vagy másokat sértő. A beküldött fotók – amennyiben nem felelnek meg a pályázati kiírásnak – a pályázatból kizártnak tekinthetők.
A játékosok a fotó beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a képeket a játék végén közzétesszük a Rijeu Cosmetics-oldalán.
A játékosok személyes adatait (telefonszám, e-mail cím) csak és kizárólag a nyertesek azonosítására használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk ki azokat.