Bőrvilágosító, bőrfehérítő krémek szérumok, hallatán először összeráncoltam a homlokom, hogy mégis mi? Jól hallottam? Jackora asszociáltam, vagy valami nem PC dologra. No de vajon miről is van szó valójában?

A fehér bőrt nálunk a sápadtsággal, betegséggel említik egy lapon és a napbarnított, barna bőrnek van kultusza, senki sem vágyik arra, hogy egészségtelennek, fakónak lássák az arcát.

Ázsiában meg pont fordítva, a fehér bőrt tekintik ideálnak, de a kozmetikumokkal nem az a cél, hogy más bőrszínt kapjunk, hanem a világosítás, azt jelenti, hogy a barna bőrfoltok, bőrhibákat halványítsák és egységes bőrképet eredményezzen.

Az évek múlásával a káros napsugárzás, szeplők, korábbi pattanások hegei nyomot hagytak bőrünkön, melyen ezen készítmények hivatottak javulást eredményezni.

Míg régen divat volt a szolárium, napozás, mostanra tudatosult, hogy ha szép és ráncoktól mentes, fiatal bőrt szeretnénk, az a cél, hogy fényvédővel óvjuk a bőrünket és kerüljük a nagy sugárzásnak kitételétől, a károkat ezzel tudjuk csökkenteni.

A koreai kozmetikumok közt érdemes szétnézni, hogy még ma tegyünk a későbbi fiatalságunk megőrzéséért.

Kínálatunkban fellelhető a G9Skin márkától Bőrvilágosító arcszérum, mely a legjobb barátod lesz. Ez a szérum fehérítő kapszulákat és hidratáló eszenciát tartalmaz. Táplálja a bőrt és egészséges ragyogást kölcsönöz neki.Ez a szérum fehérítő kapszulákat, kis fehér bogyókat tartalmaz, amelyek enyhén világosítják, halványítják foltokat, amint távozik a kis pumpán keresztül feloldódnak.

Black Friday előakciónk elérhető már, ELOBF10 kuponnal 11.25-ig 10% kedvezménnyel tudsz vásárolni webshopunkban.

Fényvédőket is érdemes csekkolni, télen-nyáron: